Teamuitje Rotterdam

Kies bij Doe-het-zelf Spellen voor een origineel teamuitje in Rotterdam! Met de interactieve spellen uit ons aanbod vind je precies datgene wat je dag onvergetelijk maakt. Wil je bijvoorbeeld een leuk ‘Wie is de Mol’ spel spelen? Kies dan voor De Ontmaskering. In dit spel ga je in kleine teams op pad, waarbij jullie geheime aanwijzingen en uitdagingen krijgen die jullie verder brengen in het spel. Denk erom, ontmasker De Mol is voor het te laat is! Een teamuitje in Rotterdam duurt met een spel uit ons aanbod ongeveer 2 tot 3 uur. Hierin leren jullie de binnenstad op een leuke manier kennen, in sommige spellen door leuke weet-je-datjes!

Goedkoop teamuitje Rotterdam

Wil je voor je teamuitje niet te veel geld kwijt zijn? Dat komt dan goed uit! Wij kunnen een goedkoop teamuitje in Rotterdam aanbieden. Zo blijft er genoeg budget over om lekker uit eten te gaan of een gezellig drankje te doen in de stad! Een goed voorbeeld van een goedkoop teamuitje in Rotterdam is het spel Qraker. Deze uitdagende puzzeltocht van ongeveer 3 tot 5 kilometer voert je langs onontdekte plekken in de stad. Ondertussen lossen jullie twee rode draad raadsels op, zodat uiteindelijk een eind challenge gekraakt kan worden!

Actief teamuitje Rotterdam

Doe-het-zelf Spellen is door het aanbod bij uitstek geschikt voor een actief teamuitje in Rotterdam. Alle spellen uit ons aanbod spelen zich af in de buitenlucht en bestaan uit wandeltochten. Bestel eenvoudig online het spel naar keuze voor jouw actieve teamuitje Rotterdam en krijg het pakket met spelmaterialen snel thuis afgeleverd. Na een korte voorbereiding ben je zo snel klaar om met je team het avontuur aan te gaan. Ben je er klaar voor?!

BOEK NU MIJN TEAMUITJE ROTTERDAM