Teamuitje Utrecht

Doe-het-zelf Spellen biedt vele originele mogelijkheden voor een teamuitje Utrecht. Tijdens de spellen uit ons aanbod leer je uitdagingen aan te gaan en samen te werken aan oplossingen van raadsels en mysteries. Dit is altijd goed voor de onderlinge sfeer en samenwerking. Een goed voorbeeld van een spannend spel, is Deadline. Hierbij nemen verschillende teams het tijdens een teamuitje Utrecht op tegen elkaar en de klok! Het team dat de zenuwen het beste kan bedwingen, wint de strijd! Samen met je team moet je door het uitvoeren van vele opdrachten een virusaanval zien te voorkomen. Voor elke goed uitgevoerde opdracht krijgen jullie een nieuwe aanwijzing. Het spel duurt ongeveer twee uur en is uitstekend te combineren met een gezellige borrel of lekkere hap in de binnenstad. In de provincie Utrecht kan het spel ook gespeeld worden in de binnensteden van Amersfoort, Hilversum en Mijdrecht.

Teamuitje Utrecht goedkoop

Wil je niet teveel geld kwijt zijn aan het teamuitje Utrecht? Goedkoop zijn wij zeker! Zo houd je geld over voor de rest van de plezierige dag. Wil je samen met je team een stad echt beter leren kennen? Dan is het spel Qraker precies iets voor jou! Deze interactieve puzzeltocht voert je naar onontdekte plaatsen van een stad. Als bonus krijg je ook nog eens leuke feitjes over de stad mee. Tijdens het spel leg je zo’n 3 tot 5 kilometer af. Het uitje duur ongeveer 2,5 tot 3 uur en is een goed voorbeeld van ons aanbod voor een teamuitje Utrecht, goedkoop en erg gezellig!

Teamuitje Utrecht organiseren

Ben je geïnteresseerd geraakt in ons aanbod en wil je direct een teamuitje Utrecht organiseren? Dat kan eenvoudig op onze website. Bestel één van onze spellen naar keuze en je krijgt van ons binnen enkele werkdagen een spellendoos toegestuurd met spelmaterialen en een spelcode. Een teamuitje Utrecht organiseren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bereid het spel in ongeveer 15 minuten voor, download de SpellenApp en meld je aan met de ontvangen spelcode en jullie zijn klaar om het avontuur aan te gaan!

BOEK NU MIJN UITJE IN UTRECHT