Top 5 populaire uitjes steden

Het voorjaar komt eraan, tijd om eens een leuke activiteit te plannen met je vrienden of familie. Wij hebben de populaire uitjes steden voor een interactief doe-het-zelf spel op een rij gezet!

Populaire uitjes steden

Nederland kent vele populaire uitjes steden. Wij hebben voor jullie onze top 5 op een rij gezet. Dit zijn in ieder geval steden waar één van onze interactieve uitjes gespeeld kunnen worden.

populaire uitjes steden

Nummer 1: Utrecht

Centraal gelegen in Nederland, een locatie uitstekend geschikt om een hele dag te combineren met een interactief spel. Must see/do bezienswaardigheden in Utrecht zijn De Dom, Hoog Catharijne en het Spoorwegmuseum. Na het spel op zoek naar een plek om lekker te lunchen of te dineren? Probeer dan eens Restaurant Aperitivo of Ubica Utrecht.

Nummer 2: Amersfoort

Amersfoort geschikt voor een kei van een uitje! Zaken die je zeker niet mag missen in Amersfoort zijn het Mondriaanhuis, de Onze Lieve Vrouwen Toren en de Amersfoortse Kei. Het centrum van Amersfoort is gezellig en ideaal om met een spel rond te zwerven. Na het spel is het zeker goed vertoeven in Restaurant SPUI of Brood en Zoets. Veel plezier in Amersfoort!

Nummer 3: Groningen

Er gaat niets boven Groningen! Nou ja bijna niets, want deze noordelijkst gelegen stad is de plek voor een leuk doe-het-zelf uitje. Tip van ons: combineer je uitje met een bezoek aan de Martinitoren in Groningen. Zo krijg je een mooi overzicht van de stad en wie weet helpt het je verder in het spel! Uitgespeeld en toe aan een lekker versnapering? Probeer dan eens Doppia Espresso in de Brugstraat of De Uurwerker aan de Uurwerkersgang.

Nummer 4: Arnhem

Een goede plek om te starten met jullie spel is het Jansplein in Arnhem. Een rustige plek voor het doornemen van de instructies en de strategie voor jullie spel te bedenken. Wil je naast het spel nog iets anders leuks bezoeken: denk dan eens aan het Duivelshuis of de Sint Eusebiuskerk. De innerlijke mens wordt verzorgt bij Restaurant Ark van Noach in de Rijnstraat of Café Jan aan het Jansplein.

Nummer 5: Rotterdam

Het kan in Rotterdam, zeker een doe-het-zelf uitje! Deze wereldstad van formaat is erg leuk om een dagje uit te combineren met een van onze spellen. Dingen die je zeker niet in Rotterdam mag missen zijn: De Markthal, Blaaktoren en de Erasmusbrug. Even bijkomen van het spel doe je in Dudok aan de Meent of Bokaal Rotterdam aan de Nieuwe markt.

Zin gekregen om één van deze 5 populaire uitjes steden te bezoeken en een doe-het-zelf uitje te spelen? Wacht dan niet en boek vandaag nog een van onze uitjes. Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Wij zijn tijdens kantoor uren te bereiken op 06-14418002 of via de mail op info@spellenlabs.nl

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Geplaatst op , Categorie: steden. .