Uitje met collaga’s

Om elkaar ook eens ergens anders dan de werkomgeving te zien is een uitje met collega’s ideaal. Bij Doe-het-zelf Spellen kun je de perfecte activiteit kiezen om samen met je teamgenoten te ondernemen! Onze spellen bestaan uit leuke, spannende en uitdagende opdrachten die leiden naar een einddoel. Jullie verdelen jezelf onder in teams en gaan, gewapend met een smartphone, op pad. Werk samen met je collega’s of probeer elkaar juist te snel en te slim af te zijn. Een uitje met collega’s is de perfecte aangelegenheid om jezelf van een heel andere kant te laten zien!

Teambuildingsuitje met collega’s

Het is tijd om te laten zien wat je kunt tijdens een gezellig en interactief teambuildingsuitje met je collega’s! Op verschillende plekken in Nederland kunnen jullie een spannend spel spelen, in het centrum van een stad ofwel in de natuur. Werk in teamverband en los vier cold cases op in ons Detectivespel. Volg de aanwijzingen op en voltooi de verschillende opdrachten. Welk team is het snelst, sluwst en heeft het meeste doorzettingsvermogen? Gebruik een teambuildingsuitje met collega’s om daarachter te komen!

Uitje met collega’s organiseren

Via Doe-het-zelf Spellen kun je voordelig en eenvoudig een uitje met je collega’s organiseren. Ons uitgebreide aanbod heeft voor ieder wat wils. In totaal zullen jullie meestal tussen de drie en vijf kilometer afleggen in een tijdbestek van rond de twee tot drie uur. In die tijd zullen jullie door middel van zowel competitie als samenwerking veel over jullie zelf en elkaar leren! Is het dit keer jouw beurt om een interactief uitje met je collega’s te organiseren? Kies dan je spel en vul ons online boekingsformulier in!

BOEK NU MIJN UITJE MET COLLEGA’S