Uitje met familie

Het is tijd om eens iets interactiefs te gaan ondernemen tijdens het jaarlijkse uitje met je familie. Doe-het-zelf Spellen heeft allemaal spannende activiteiten voor jullie! Deze kun je voordelig online bestellen. Zo kun je kiezen om samen een avontuur te ondernemen waarbij er letterlijk en figuurlijk ontzettend veel op het spel staat… In Deadline gaan jullie namelijk, gewapend met een smartphone, proberen de uitbraak van een dodelijk virus tegen te houden! Ga de uitdagingen aan, overwin de obstakels en verzamel aanwijzingen tijdens dit spannende uitje met de hele familie.

Leuk uitje met familie

Wie op zoek is naar een leuk uitje met de familie heeft aan onze spellen een grote keuzemogelijkheid! Bestaat jullie bloedverwantenclub uit creatieve geesten die buiten het kader kunnen denken? Dan is het Crazy 88 fotospel echt iets voor jullie. Hierin worden jullie gevraagd doldwaze opdrachten uit te voeren in de vorm van het maken van foto’s. Jullie moeten mensen, dieren en objecten nabootsen. Vervolgens stemmen de teams op elkaars foto’s. Wie de meeste punten heeft verzameld wint het spel! Nieuwsgierig? Bekijk deze en de vele andere spellen om te ondernemen tijdens een leuk uitje met je familie!

Uitje met familie organiseren

Bij Doe-het-zelf Spellen willen we ervoor zorgen dat een geweldig uitje met de familie organiseren heel eenvoudig is. Nadat jullie een spel hebben gekozen en besteld krijgen jullie de bijbehorende spelmaterialen opgestuurd. Jullie moeten dan zelf nog onze gratis SpellenApp downloaden en jullie zijn klaar om het avontuur aan te gaan! Ons aanbod bevat spellen voor alle leeftijden. Dus zelfs voor de allerkleinsten kun je bijvoorbeeld door middel van het Maffiaspel een uitdagend uitje met de familie organiseren!

BOEK NU MIJN UITJE MET FAMILIE