Uitje met vrienden

Ben je op zoek naar een leuke bezigheid tijdens een uitje met vrienden? Bekijk dan eens ons aanbod aan interactieve spellen! In meer dan 50 binnensteden door het hele land kun je samen met vrienden één van onze spellen spelen. Tijdens dit uitje met vrienden ontdek je de binnenstad en los je raadsels en mysteries op! Een goed voorbeeld hiervan is de uitdagende puzzeltocht Qraker waarbij jij en je vrienden de leukste plekken van een binnenstad leren kennen. Onze spellen duren tussen de 2 en de 3 uur. Bestel eenvoudig een spel voor een uitje met vrienden uit ons aanbod en wij sturen je binnen enkele werkdagen spelmateriaal en een spelcode toe. Zo kun je na een korte voorbereiding van 15 minuten, gewapend met een smartphone en een SpellenApp het avontuur tegemoet!

Buiten uitje met vrienden

Wil je lekker een frisse neus halen en een stad naar keuze ontdekken? Dan is een buiten uitje met vrienden uit ons assortiment precies iets voor jou! Een leuk voorbeeld hiervan is De Zwerftocht , een avontuurlijke stadswandeling met raadsels onderweg. Het uiteindelijke doel is het vinden van de verborgen eindlocatie, waar vervolgens een TJAKKA moment zal volgen! Boek bij ons voordelig een origineel buiten uitje met vrienden en laat je verrassen door de spannend avonturen die je tegemoet gaat. Onze uitjes zijn uitstekend te combineren met een lekker hapje, een borrel of een avondje stappen!

Spel uitje met vrienden

Voordelig een spel uitje met vrienden organiseren, doe je met Doe-het-zelf Spellen! Zet al je denkvermogens in en ontdek op een ludieke wijze een binnenstad naar keuze. Bekijk ons volledige aanbod spellen, er zit zeker een spel tussen dat geschikt is voor jouw vriendengroep! Tijdens een spel uitje met vrienden kom je nader tot elkaar en zie je elkaar eens op een andere manier. Ons avontuurlijke spelaanbod maakt het mogelijk!

BOEK NU EEN UITJE MET VRIEDEN