Vriendenuitje

Eens in de zoveel tijd is leuk om een vriendenuitje te organiseren. Deze zijn ideaal om de vriendschapsbanden aan te halen en bij te praten. Wil je graag een origineel spel buiten doen met je vrienden? Dan is het aanbod van Doe-het-zelf Spellen uitstekend geschikt.  In teams van vaak 5 personen speel je tegen elkaar op één van de meer dan 50 locaties in Nederland. Zo verken je tijdens een vriendenuitje een binnenstad naar keuze op verrassende manier. Of je nu in Friesland, Noord-Holland of Limburg een uitje met vrienden wilt organiseren, bij ons kan het allemaal. Speel bijvoorbeeld De Zwerftocht als je met je vrienden graag een wandeling wilt maken en alle mooie plekken van een binnenstad wilt zien, op zoek naar de eindlocatie!

Activiteit vriendenuitje

Voor een gezellig vriendenuitje kun je ook eens wat anders doen dan samen naar de kroeg of te gaan bowlen. Een leuke activiteit voor een vriendenuitje kun je tussen de spellen van Doe-het-zelf Spellen vinden. Gewapend met een smartphone ga je op pad het avontuur tegemoet! Een uitermate geschikte activiteit voor een vriendenuitje is Deadline. Voorkom de verspreiding van het virus door het uitvoeren van opdrachten en win het gevecht tegen de klok!

Origineel vriendenuitje

In een zoektocht naar een origineel vriendenuitje zijn wellicht verschillende opties de revue gepasseerd. Met ons interactieve spellen aanbod weet je echter zeker dat je iets nieuws aan de haak hebt. Omdat onze originele vriendenuitjes, zoals bijvoorbeeld het erg populaire De ontmaskering , erg voordelig zijn, zijn deze goed te combineren met een andere activiteit in de binnenstad, zoals een lekker hapje of een gezellig drankje. Onze spellen zijn daarom ideaal voor een dag vol met vertier!

Vriendenuitje organiseren

Heb je precies het spel gezien dat je wilt gaan spelen? Dan is bij ons een vriendenuitje organiseren zo geregeld. Na bestelling maken wij binnen enkele werkdagen je spel in orde en versturen deze naar je. Na een korte voorbereiding van ongeveer 15 minuten ben klaar om op pad te gaan. Houd er bij het vriendenuitje organiseren rekening mee dat iedereen goed schoeisel aan heeft. Aangezien er tijdens een spel tussen de 3 en de 5 kilometer gelopen wordt.

BOEK NU MIJN DOE-HET-ZELF UITJE