Vriendenweekend spellen

Ga je gezamenlijk in een hotel of vakantiehuisje zitten, of heb je een vriendenweekend in eigen stad? Met de vriendenweekend spellen uit het aanbod van Doe-het-zelf Spellen geef je je weekend een verrassende wending! Los bijvoorbeeld cold-cases op in het Detectivespel, waan je voor een middag Sherlock Holmes en wordt het beste speurders team van het spel. Een vriendenuitje organiseer je met de originele vriendenweekend spellen uit ons aanbod! In meer dan 50 binnensteden door geheel Nederland kun jij met je vriendengroep er op uit.

populaire uitjes steden

Leuke vriendenweekend spellen

Ben je op zoek naar een compleet aanbod leuke vriendenweekend spellen. Bij ons kun je je hart ophalen! Wil je een spel waarbij al je vrienden aan hun trekken komen? Kies dan voor Durven!Denken!Doen!.Houd je van puzzelen? En word je graag uit je comfort zone gehaald? Dan is dit spel zeker jouw spel voor een vriendenweekend! Bij ons bestel je voordelig leuke vriendenweekend spellen. Zo blijft er ook voldoende budget over voor andere leuke activiteiten!

Vriendenweekend spelletjes

Heb je het vrienden spel gezien dat je wilt spelen met je vrienden? Bestel dan eenvoudig het vriendenweekend spelletje dat je wilt spelen met je vriendengroep. Binnen enkele werkdagen krijg je de spellendoos bezorgd. Na een korte voorbereiding van ongeveer 15 minuten kun je het vriendenweekend spelletje spelen dat je wilt. Zorg wel voor goed schoeisel voor je op pad gaat, je bent tijdens het spel ongeveer 3 tot 5 kilometer onderweg.

BOEK NU MIJN DOE-HET-ZELF UITJE