Vriendinnendag

Eenmaal per jaar gezellig op stap met je vriendinnen? Dan ben je op zoek naar iets leuks. Een activiteit waarbij je eens lekker bij kan kletsen en ondertussen ook op mooie plekjes van een leuke stad ziet. Wij geven 3 tips voor uitjes die passen bij een vriendinnendag! Je organiseert het lekker helemaal zelf en dat voor slechts €10 per persoon!

Vriendinnendag

Vriendinnendag ideeën

Vriendinnendag is de dag dat je je vriendin(nen), maar ook zeker jezelf verwent door samen iets leuks te doen! Wat is er nu mooier dan zo’n dag te combineren met een actief spel dat je speelt op één van 50 verschillende locaties in Nederland? Lekker actief met zijn allen bezig zijn met een origineel spel. En na afloop? Dan verwennen jullie jezelf met een heerlijke lunch of smakelijk diner!

Vriendinnendag tips

Wij geven drie uitjes tips waarmee je je vriendinnendag compleet kan maken. Tip (1) de Zwerftocht: een avontuurlijke stadswandeling waarin jullie op zoek gaan naar een verborgen eindlocatie. Durven jullie dit stadsavontuur aan? Tip (2) Detectivespel: gezocht speurder met een sluitend alibi! Mijn zijn speuren en puzzelen om vier cold cases op te lossen! Zijn jullie competitief ingesteld? Dan hebben wij tip (3) De Ontmaskering: interactief wie is de mol spel waarbij je zelf je eigen vriendinnen niet meer kan vertrouwen!

BOEK NU MIJN VRIENDINNENDAG UITJE

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Vul onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en we proberen binnen 48 uur contact met je op te nemen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.