Vrijgezellenfeest Groningen

Ben je op zoek naar een leuke bezigheid tijdens een vrijgezellenfeest in Groningen? Doe-het-zelf Spellen biedt een ruim en gevarieerd aanbod van de leukste spellen die je in groepsverband kunt doen. Het Vrijgezellenspel is bij uitstek een geschikte keuze wanneer je een leuke en interactieve groepsactiviteit wilt ondernemen. In dit spel voer je samen met de vrijgezel in kwestie een opdrachtenspel uit, waarbij de meeste opdrachten door de vrijgezel worden uitgevoerd. Tijdens dit spel ter gelegenheid van een vrijgezellenfeest in Groningen voert voornamelijk de vrijgezel opdrachten uit. De vriendengroep legt deze opdrachten op foto vast, zodat deze aan het einde van het spel terecht komen in een mooie scorekaart ter herinnering aan de memorabele dag! Je kunt zelf het uitdagingsniveau, de versie en de locatie bepalen, zodat het perfect op de vrijgezel toegespitst is. Met dit spel ben je met de feestgroep ongeveer twee uur bezig in de binnenstad van Groningen of een andere stad naar keuze. Ook voor andere interactieve en spannende spellen, zoals De Ontmaskering of Deadline kun je bij ons terecht. Ideaal voor bijvoorbeeld een familie- of bedrijfsuitje.

Vrijgezellenfeest Groningen vrouwen

Doe-het-zelf Spellen heeft een speciale versie van het Vrijgezellenspel voor een vrijgezellenfeest in Groningen voor vrouwen beschikbaar. De vrijgezel kan samen met vriendinnen spannende avonturen beleven in de mooie binnenstad. De twee uitdagingsniveau ’s zorgen ervoor dat er altijd een spel is dat bij de dame in kwestie past. Zo is er een rustige variant ‘Opa/Oma kan ook mee!” en een meer uitdagendere variant “Niet geschikt voor het thuisfront”. Bestel je bij ons het Vrijgezellenspel voor een vrijgezellenfeest in Groningen, dan hebben wij maximaal twee werkdagen nodig om de spellendoos met spelmaterialen samen met de SpellenApp te versturen. Binnen enkele dagen zijn jullie dus klaar voor een onvergetelijk feest.

Vrijgezellenfeest Groningen mannen

Ook wanneer je op zoek bent voor een ludiek spel voor een vrijgezellenfeest in Groningen voor mannen, ben je bij ons aan het juiste adres! De twee uitdagingsniveau ‘s zorgen voor de keuze uit een beschaafde variant en een meer uitdagende variant. Het is maar wat jullie als vrienden van de vrijgezel beter bij hem en zijn thuisfront vinden passen! Verken de mooie binnenstad van Groningen of een andere stad naar keuze en ontdek wat voor capriolen de heer in kwestie dient uit te voeren. Omdat jullie tijdens dit vrijgezellenfeest in Groningen voor mannen leuke foto’s maken, hebben jullie achteraf altijd een leuk aandenken!

BOEK NU MIJN UITJE IN GRONINGEN