Vrijgezellenfeest Utrecht

Wil je een leuk vrijgezellenfeest in Utrecht organiseren, dan is Het Vrijgezellenspel van Doe-het-zelf Spellen precies wat je zoekt! In binnensteden in de gehele provincie Utrecht kun je deze spannende gelegenheid in gang zetten. Of je nu in Amersfoort, Hilversum, Mijdrecht of Utrecht een vrijgezellenfeest wilt houden, met ons aanbod kan het! Het vrijgezellenspel duurt ongeveer twee uur en in die tijd wordt (met name) de vrijgezel uitgedaagd om uitdagende opdrachten te voltooien. Om het vrijgezellenfeest in Utrecht memorabel te maken, worden er van iedere opdracht foto’s gemaakt die uiteindelijk op een indrukwekkende scorekaart terecht komen. Na bestelling van het spelpakket, krijg je dit binnen twee dagen toegestuurd en jullie zijn klaar om te beginnen! Door de twee verschillende uitdagingsniveau’s: ‘Opa/oma kan ook mee!’ en ‘Niet geschikt voor het thuisfront’, kun je precies de uitdagingen op de dame of heer in kwestie toespitsen.

Vrijgezellenfeest Utrecht vrouwen

Ben je bezig met het organiseren van een vrijgezellenfeest in Utrecht voor vrouwen? Wij bieden een voordelige en erg uitdagende optie! Door het spelen van ons interactieve Vrijgezellenspel, wordt de vrijgezelle dame in kwestie de opdracht gegeven aan allerlei capriolen deel te nemen. Dit gebeurt publiekelijk in een binnenstad naar keuze in de provincie Utrecht. Alle recepten voor een onvergetelijke dag zijn daarom aanwezig! Het vrijgezellenfeest Utrecht voor vrouwen is zowel geschikt voor de brave dame, als voor de dame die van meer uitdaging houden. Afhankelijk van hoe hoog jullie het spanningsniveau willen opbouwen, bevat ons aanbod precies wat je zoekt!

Vrijgezellenfeest Utrecht mannen

Een leuk en interactief spel biedt uitkomst tijdens een vrijgezellenfeest Utrecht voor mannen. Ons aanbod zorgt ervoor dat jullie als vriendengroep gezellig op pad kunnen gaan. De vrijgezelle heer in kwestie moet hierbij spannende en ludieke opdrachten uitvoeren, waar jullie als getuigen leuke foto’s van kunnen maken. Door de twee uitdagingsniveau’s kun je zelf bepalen in hoeverre je de vrijgezel tijdens een vrijgezellenfeest Utrecht voor mannen het vuur aan de schenen legt. a op stap met Doe-het-zelf Spellen en beleef een enerverende dag! Ook voor andere gelegenheden ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk gerust eens ons aanbod spellen!

BOEK NU MIJN VRIJGEZELLENFEEST UTRECHT