Vrijgezellenfeest

Je kent het vast en zeker wel, een van je vrienden gaat trouwen en jullie zijn op zoek naar een geslaagde activiteit voor zijn of haar vrijgezellenfeest. Als je dan alles bij elkaar optelt, loopt het budget voor deze dag al snel uit de klauwen. Speciaal voor vrijgezellenfeestjes hebben we het doe-het-zelf spel concept ontwikkeld. Interactieve uitjes tegen een aantrekkelijk prijs. Op deze pagina lees je wat wij voor jullie vrijgezellenfeest kunnen betekenen!

dhz-ja-ik-wil

Crazy 88 Fotospel

Op zoek naar een uitdagend spel vol knotsgekke opdrachten waarbij het gegarandeerd lachen, gieren brullen is? Speel dan eens het Crazy 88 Fotospel! Dit spel bestaat uit een groot aantal opdrachten die op foto worden vastgelegd en het is natuurlijk de bedoeling dat de vrijgezel de meeste opdrachten uitvoert! Na afloop van het spel ontvangen jullie een scorekaart met alle foto’s, waar tijdens de borrel of het diner nog veel om gelachen zal worden. Op deze pagina vind je alle informatie over het Crazy 88 Fotospel!

vrijgezellenspel-1

Geld besparen en toch een leuke activiteit doen tijdens jullie vrijgezellenfeest? Speel dan zeker eens een doe-het-zelf spel in een van onze speelsteden! Boek vandaag nog online een spel en jullie dag kan niet meer stuk!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.